Waarom recyclen?
Waarom niet!

Waarom zou je niet recyclen?

Inderdaad, we stellen de vraag gelijk terug. Het recyclen van frituurvet en oliën is voor de gebruiker namelijk heel weinig werk. Dat doet Vogels Vetrecycling voor u! Wij halen het op en zorgen dat u schone vaten of containers ontvangt, zodat u er geen omkijken naar heeft. En de positieve bijdrage voor het milieu is groot!

Het op de juiste manier afvoeren van uw afvalstromen is belangrijk voor mens en milieu. Door het inzamelen van frituurvetten en -oliën voorkomen we dat deze in het riool terechtkomen, waarmee we dus ook maatschappelijke kosten verminderen.

Als ondernemer ontvangt u van ons bovendien de benodigde afvalbon. Hiermee laat u zien dat ook u een steentje bijdraagt, dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. En dat wil iedere ondernemer, of u nu uit de horeca komt, een zorginstelling of de bedrijfskantine beheert.

Ook voor verenigingen en kantines is het goed om te weten wat er gebeurt met de oude frituurvetten. Verenigingen zijn vaak afhankelijk van vrijwilligers en hun kostbare vrije tijd. Bespaar dus de moeite en tijd voor het afvoeren van de oude vetten en oliën. Vogels Vetrecycling levert gemak en voorkomt verwarring bij de administratie van de afvalboekhouding. 

Doe ook mee!

Wilt u dat wij het frituurvet bij uw horecazaak of instelling op komen halen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag.